Високопроизводителни моторни масла


Високопроизводителни моторни масла XENUM

xenum-oem-line-bulmotorsНе забравяйте, че маслото в двигателя е неговата кръв и качествата му определят живота на вашия двигател. С това сравнение, всеки може лесно да си зададе въпроса – важно ли е високото качество на маслото за двигателя? Премиум моторните масла Xenum, са резултат от продължителнa изследователска работа. Изпробвани при най-трудните и екстремни условия, продуктите Xenum, са се доказали безброй пъти.  С маслата XENUM се постига до 40% по-малко триене в двигателя. Това спестява гориво, увеличава живота на двигателя и поради по-ниските CO² емисии са добри за нашата околна среда.

На всеки му е известно, че основната задача на моторното масло в двигателя, е да го смазва. Основното предназначение е да се намали всякакво триене на всички движещи се части. В противен случай частите се трият метал върху метал и след кратко време повърхностите се нараняват. При този неизбежен процес за всеки отделен случай, частите буквално се изяждат. За да се предотврати този процес Xenum има специални масла проектирани с уникален химичен състав давайки на двигателя още повече отношение относно безопасността.

Важно е да знаете, че при студен двигател маслото трябва да бъде възможно най-тънко, за да е добър студеният старт. Стартера трябва да може може лесно да задвижи мотора и маслото възможно най-бързо да достигне до всички точки на смазване. Маслото на двигателя има и други важни задачи. Моторното масло се използва за охлаждане, там където охлаждащата течност (вода или антифриз) не достигат. Допълнителни задачи включват защита от корозия, почистване на двигателя и др.

Дайте на вашия двигател същата издръжливост, сила и динамика, като печелившите спортни автомобилни екипи, които успешно ползват двигателни масла Xenum при най-трудните условия. В нашият сайт ще намерите по-подробна информация за продуктите XENUM.

В крайна сметка, от съвременното високотехнологично масло за двигатели се изисква повече, за да бъдат по-мощни двигателите. Това означава, същите сили, с които разполага мотора да бъдат разпределени на по-малки повърхности и да се увеличи скоростта на двигателя. Затова преди всичко моторните масла Xenum се препоръчват като премиум марка от водещи дилъри на автомобили. Качествените характеристики и съотношението на цена и производителност, допринасят за това мнозина да предпочитат маслото в двигателя на колата им да е Xenum.

Моторните масла от продуктовата линия на Xenum непрекъснато се развиват и така са винаги на върха на технологията. Ние сме добре подготвени за нарастващите изисквания на един бързо променящ се пазар. Инвестирайте с продукти Xenum. Ще видите колко бързо вашата инвестиция ще се изплати.

С наливането на масло Xenum в двигателя, Вие може да сте повече от сигурни, че давате най-доброто за своето моторно превозно средство. Нашият референтен списък с хиляди доволни клиенти е много дълъг. Бихме искали и Вие да сте част от него.

Нашият онлайн магазин предлага пълният асортимент на автомобилни масла създадени от Xenum, подходящи за всички приложения. Обадете се на нашият информационен телефон за да получите препоръка за точно необходимото автомобилно масло за вашите нужди. Специалистите от BULMOTORS.COM ще ви препоръчат подходящото масло за всеки тип двигател.


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*