Xenum ATFX 200 синтетична добавка за автоматични трансмисии


xenum-atfx-200-dobvka-za-avtomatichna-skorostna-kutiq-bulmotors.com-500x500Все повече и повече коли са оборудвани с автоматични трансмисии с конвенционален преобразувател на въртящия момент и планетна система на предавките. Модерните технологии и електроника са направили тези системи с висока производителност до 8-степени в компактен пакет.

Въпреки това, тези сложни системи не винаги осигуряват отлична производителност, без проблеми. Автоматичната скоростна кутия е една от най-тежко натоварените елементи на автомобила. Поради това, топлинният товар на трансмисионното масло (ATF) е много силен, което води до понижаване на маслото и овеличаване на киселинноста, причинявайки замърсяване и намаляване капацитета на смазване. Неизбежно, по-рано или по-късно възникват сериозни проблеми. Относително чести проблеми са: лошо превключване на предавките или приплъзване, повишен разход на гориво, както и други общи неизправности при предаването.

Новият продукт ATFX 200 може да попречи на всички тези проблеми. Специалната му формула създава уникално съчетание между флуидите и мощните високотехнологични комплексни естерни синтетични добавки. Това намалява триенето и подобрява свойствата на хидравличното масло ATF, като същевременно се избягва прегряване и износване. ATFX 200 предпазва маслото от окисляване и поддържа скоростната кутия.

В допълнение, синтетичните компоненти предотвратяват  ремонт и дори малки течове.

Добавката на Xenum, ATFX 200 е подходяща за всички автоматични трансмисии, включително CVT и DCT с двойно предаване на съединителя.


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*