XENUM GPX 5W40 синтетично моторно масло с карбон-графит


XENUM GPX 5W40 СИНТЕТИЧНО МАСЛО ЗА ДВИГАТЕЛ С КАРБОН-ГРАФИТ

gpx-xenum-bulmotorsXENUM GPX 5W40 е синтетично моторно масло с колоидни микрочастици графит. Използваната технология при двигателното масло от висок клас е идеална за всички съвременни високотехнологични двигатели, както и за стари автомобили. Продуктът е на по-високо ниво от традиционните моторни масла и притежава уникална формула: специална селекция от висококачествени синтетични базови масла и съвременни добавки с комбинация от графит.

Съвършеният краен продукт на XENUM, намалява триенето между частите на двигателя, което води до по-малка загуба на мощност и снижен разход на гориво. С XENUM GPX 5W40, ефективно са предпазени контактите на металните повърхности, предпазвайки ги от триене и по-бързо износване. Всички тези качества на този уникален продукт водят до повишаване на ефективността на двигателя и двойна защита срещу износване в сравнение с традиционните синтетични моторни (двигателни) масла.

Употребата на КСЕНУМ GPX 5W40 не само предвижда, но и гарантира за икономия на гориво. Капацитета на двигателя се повишава, като се намаля износването и шума на двигателя. Намалените вредни емисии при употребата на GPX 5W40 също не са за пренебрегване като имаме в предвид добрите показатели при тестовете. Всички тези качества водят до по-малко разход и изгаряне на двигателното масло. Уникално високата чистота на графитните микрочастици осигурява отлична стабилност в маслото и 100% проходимостта през филтрите.

Това висококачествено синтетично моторно масло на XENUM може да се използва при всички четири тактови мотори на леки автомобили и лекотоварни превозни средства с бензинови или дизелови двигатели, работещи с или без турбо компресори.

За повече информация или да закупите продукта посетете следната връзка:  XENUM GPX 5W40 


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*