Xenum Multi Petrol Conditioner ревю


За да се поддържа чиста горивната система на бензиновият двигател, ние от екипа на bulmotors.com, препоръчваме използването на специално разработеният препарат (добавка) Xenum Multi Petrol Conditioner.

Производителят твърди, че продукта предоставя следните предимства:

  • Почиства и смазва дюзите, клапаните, както и всички останали части на горивната система и горивната камера.
  • Смазва клапаните и инжекторите, защитавайки горивната система от корозия.

xenum-multi-petrol-conditioner-concentrat-bulmotorsПосочените предимства би трябвало да доведат до намаляване разхода на гориво и стабилна работа на двигателя. В основата на продукта са слаби киселини, които влияят на отлаганията, които неизбежно възникват по време на операционната работа на инжекторите и клапаните. Натрупването на депозити при инжекторите може да доведе до неравномерна дисперсия на горивото, което се отразява на ефективността на изгарянето. Влошаването на емисиите увеличава потреблението на гориво.

Депозитите (замърсяването) на клапаните, води до неправилна работа на двигателя. Трябва да се знаете, че този продукт на XENUM не е чудо, което подобрява заводските характеристики на превозното средство. Препарата Xenum Multi Petrol Conditioner има възможността да възстанови горивната система до нормалното и състояние. Ако колата е напълно функционална, тя ще бъде превантивно характеризирана при използването на мултикондиционера.

Xenum Multi Petrol Conditioner се предлага в удобна опаковка.

С натискането на бутилката вие можете да отмерите точното количество добавка, което трябва да прибавите в резервоара за гориво. След напълването на дозатора препарата за бензиново гориво не се оттича обратно.

Екипът на руският сайт АВТО МАГИСТЪР си поставят за цел да направят тест относно работата на Multi Petrol Conditioner, като правят компютърна диагностика, за да се определи първоначалното състояние на превозното средство. След първите 5000 км, работа с Multi Petrol Conditioner те споделят своите изводи.

РЕЗУЛТАТИ

Тест XENUM PETROL MULTI CONDITIONER

Синият цвят показва мерки, които не трябва да бъдат променени и се използват за контрол на общата промяна в състоянието на двигателя и горивната система. В зелен цвят са показателите, които са отговорни за ефективността на гориво-въздушната смес.

Сравнението показва положителна промяна с намаляване на времето за отваряне на дюзите. Промените в корекцията на датчика за кислород при същите обороти и размерът на потребление на въздуха остава непроменен. Това предполага, че сместа е станала по-ефективна и за да се поддържа работата на двигателя се изисква по-малко гориво.
При посочените показатели би трябвало да се спести гориво минимум 1 литър на 100 км.

СРАВНЕТЕ ПОКАЗАНИЯТА НА ДАТЧИКА ЗА КИСЛОРОД

резултати пти тест на датчик за кислород - Xenum Petrol Multi Conditioner

Преди изпитването колата има грапавост при работата на двигателя, както е показано при графиката на сензора за кислород. След използване Xenum Multi Petrol Conditioner е постигнат перфектен резултат изразяващ показателите на диаграмата.

Добавката за бензиново гориво е концентрирана и количеството от 250 мл. е достатъчно за 250 литра бензиново гориво.

За допълнителна информация или да закупуте продукта, моля посетете следната връзка: XENUM PETROL MULTI CONDITIONER


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*