Марки
 
Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Доставка и плащане

ДОСТАВКА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

1. Чрез наложен платеж. Дължимата сума се плаща на куриера в момента на получаване на стоката.

2. Чрез банков превод - свържете се с нас

3. Чрез PayPal.

ДОСТАВКА

Доставката на всяка поръчана стока от онлайн магазин BULMOTORS.COM се извършва чрез куриер или друг доставчик.

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и транспортиране до клиента. Цената на доставката се определя от куриера.

ВАЖНО: Онлайн магазин bulmotors.com предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за територията на страната при поръчки над 99.00 лв. (За безплатна доставка си запазваме правото на избор с кой куриер да изпратим поръчаната стока до офиса на куриерската фирма от където клиента ще може да си я получи). В останалите случаи клиента заплаща цената за доставка.

Срока за доставка е от 1 до 2 работни дни след потвърждаване на поръчката.

ВАЖНО:  Всички поръчки направени след 16 часа се обработват на следващият работен ден. Поръчките направени след 16 часа в петък, в събота и / или неделя се обработват в понеделник или в първия работен ден от седмицата.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.

Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, BULMOTORS.COM се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. BULMOTORS.COM не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на BULMOTORS.COM. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, BULMOTORS.COM не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от BULMOTORS.COM са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката BULMOTORS.COM не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

ВАЖНО:  При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, BULMOTORS.COM се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед,
Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.