Грижа за дизелов автомобил през зимата


Подготовка на дизеловият двигател за зимният сезон

За да функционира правилно и безпроблемно дизеловият двигател при автомобилите, джиповете, бусовете и камионите е необходимо да се положат поне малко грижи с минимален разход. Тези предварителни грижи за дизеловият двигател ще ви спестят много нерви и средства, особено когато външните температури паднат доста под нулата.

Две са основните точки, които трябва да спазите, за да очаквате най-доброто през зимният период от дизеловият двигател на вашият автомобил.

ПЪРВО: Системата за впръскване и подаване на гориво трябва да бъде добре почистена.

ВТОРО: Дизеловото гориво (нафтата) трябва да бъде третирана със специални добавки, за да гори и циркулира правилно при минусови температури.

За да се подготви правилно по-бърз и ефективен начин дизеловият двигател за зимата, белгийската бленд компания Xenum, предложи на пазара два иновационни продукта с лесно приложение даващи най-добри резултати за почистването и правилното смазване на дизелов мотор. Крайните и сигурни резултати са факт благодарение на оптимизираните съставки приложени към добавките за дизелово гориво Xenum.

За бърз студен старт на дизеловият двигател ние от екипа на bulmotors.com, ви препоръчваме горещо следните продукти:

добавка за дизелово гориво xenum1. ДОБАВКА ЗА ДИЗЕЛОВО ГОРИВО XENUM COMPLEX DIESEL CONDITIONER, която почиства и смазва инжекторите (дюзите), горивната система и отлаганията в резервоара.

Предпазва от корозия и неутрализира водата в горивната система. Оптимизира състава на горивото и по този начин осигурява стабилна работа на двигателя при случайно зареждане на проблемно дизелово гориво.

Предимствата на тази добавка, са че тя увеличава мощността, спестява гориво, подобрява работата на двигателя, дава аванс от 5-10 градуса преди прехода към зимно гориво и намалява вредните емисии.

Цена: 20.00 лв.

добавка срещу замръзване на гориво2. ДОБАВКА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ НА ДИЗЕЛОВО ГОРИВО XENUM X-TREME WINTER D, която подобрява течливоста на дизеловото гориво при изключително ниски температури.

Позволява работа на двигателя при температури под -30°C в зависимост от състава на дизеловото гориво. Увеличава мощността и пълнотата на изгаряне на горивото, повишава експлоатационната надеждност.

Подобрява притока на гориво, което позволява работа на двигателя даже при точки по-ниски от пределната температура на студена филтрация. Една опаковка от 250 мл е достатъчна за 250 литра дизелово гориво. 

Цена: 20.30 лв.


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*