Добавки за дизел XENUM


XENUM – ДОБАВКИ ЗА ДИЗЕЛОВО ГОРИВО ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС

Diesel Group

Сърцето на дизеловия двигател е неговото оборудване за впръскване на гориво и основен враг на това оборудване е лошо качество на дизеловото гориво. От нашето обширно изследване, тестване и нашия опит в предлагането на добавки за дизелово гориво, bulmotors.com установено, че промените в качеството на дизелово гориво в България могат да повлияят неблагоприятно върху днешните системи за прецизно впръскване на гориво.

Лошото качество на дизеловото гориво може да предизвика проблеми с производителността на двигателя с вътрешно горене, преждевременно износване на компонентите и запушване на филтрите. За да се разрешат тези проблеми и да се осигури защита на системата за впръскване на горивото, XENUM разработи своя собствена линия на добавки за дизелово гориво.

Добавките XENUM за дизелово гориво са единствените в света, които 100% постигат положителни резултати. Препаратите за дизел са тествани и одобрени от производителите на превозни средства с основен дизелов двигател и са доказани с представянето си най-добре в независими тестове.

XENUM добавки за дизелово гориво опазват и подобряват работата на всички системи за впръскване на дизелово гориво, включително тези под високо налягане комън рейл, двигатели с единични инжектори и др.

XENUM добавките за дизелово гориво са в съответствие с всички изисквания за ниско съдържание на сяра при използване в дизелови моторни превозни средства.


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*