Как да почистите Гумени стелки


pocistvane-stelki-bulmotorsГумените стелки са изключително здрави и много лесни за поддържане. Кал, листа, сняг както и други замърсители могат лесно да бъдат отстранени от тях. Гумените стелки са устойчиви на постоянното натоварване.

Освен почистване с вода, кой е най-добрият начин да ги поддържаме и не им позволяваме да се захабяват?

Продължи да четеш за нашето решение.

Какво ви е нужно:

1Z Einszett Plastik-Reiniger
1Z Einszett Cockpit Premium

Plastik-Reiniger е концентриран почистващ препарат, който премахва упорити замърсявания, петна и белези от износване от пластмаса, каучук и винилови повърхности с помощта на силно концентрирани не разяждащи почистващи препарати в разтвор на водна основа, който е силно биоразградим. Plastik-Reiniger е безопасен за повърхностите на колата (не изсушава повърхностите), безопасно за вас и за околната среда.

Прилагане

Подготовка

Извадете стелките от колата и премахнете всички отпадъци в насипно състояние.

Етап 1

Напръскайте стелката с 1Z Einszett Plastik-Reiniger и оставете да подейства за около три минути. Не позволявайте на продукта да изсъхне. Plastik-Reiniger ще премахне трудно отстранимата мръсотия. Ако е необходимо, използвайте памучна кърпа или четка, за да третирате по-лесно и да отстраните напълно дълбоките замърсявания и петна.

Етап 2

С маркуч и дюза за пръскане, изплакнете подовите гумени постелки старателно. След това подсушете стелките с чиста кърпа или микрофибърна кърпа.

Етап 3

След изсушаване на гумените стелки, можете да възвърнете заводското им състояние и да им попречите да станат бели чрез обработването им с Cockpit Premium. Cockpit Premium е препарат за интериорно третиране на всички ясна и цветни пластмаси, както и изделия от каучук и винил. За разлика от други защитни средства на пазара, Cockpit Premium оставя матово защитно покритие без досаден блясък и най-важното, препарата за запечатване на пластмаса, винил и кожа е без съдържание на силикон.

Никога не използвайте външни винилни и гумени защити като Vinyl Gel, за интериорни повърхности, които са в контакт с водача по време на движение (т.е. подови постелки, волан, педали копчета и превключватели), тъй като той съдържат водоустойчив силикон за отблъскване на вода и сняг за дълготрайна защита на външни повърхности. Това важи и за мотоциклетните гуми и седалки за мотоциклети.

Обобщение

Поддържай гумените стелки чисти предотвратявайки тяхното преждевременно стареене  с 1Z Einszett Plastik-Reiniger и 1Z Einszett Cockpit Premium.

Ако имате някакви въпроси, свържете се с нас !

1z-einszett-plastik-reiniger-500ml-180x180

1Z Einszett Plastik-Reiniger е интензивен, некорозивен, некиселинен двуфазен дълбоко почистващ препарат, който премахва натрупана мръсотия, битум, никотин напълно и без усилие. Използва се за почистване на всички цветни и ясни автомобилни пластмасови принадлежности, подлакътници, дръжки на вратите, контролни копчета, педали, панели и други части от интериора на автомобила. Plastik-Reiniger е продукт на водна основа. Препарата е с биоразградима формула, щадяща околната среда.

1z-einszett-cockpit-premium-500-180x180

1Z Einszett Cockpit Premium за употреба при автоинтериор е безопасен препарат, който почиства всякакви ясни и цветни пластмасови фитинги на автомобилният интериор, тапицерия, панелите на вратите, навигационни и аудио екрани, волана, педалите и др. Препарата е със свеж цитрусов аромат и оставя дълготрайно матово покритие!


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*