Мога ли да използвам Lederpflege върху винил?


1Z-Einszett-Lederpflege-Leather-Care-bulmotorsМоже да си зададете този въпрос, ако имате седалки в колата, които са комбинация от кожа и винил (изкуствена кожа). В този случай обикновено страничните части на седалката са изработени от винил (изкуствена кожа) и основната зона за сядане, е направена от естествена кожа. Ако това е така, ние препоръчваме да използвате 1Z Einszett Lederpflege Leather Care само върху частта от естествена кожа и да се избегне нанасянето върху повърхността с винил. Почистващите съставки в 1Z Einszett Lederpflege Leather Care, са специално формулирани за лечение на естествена кожа и при многократно приложение върху винил (изкуствена кожа), той може да изсъхне.

1Z-Einszett-Cockpit-Premium-bulmotorsЗа лечение на секциите с винил (изкуствена кожа), ние ви препоръчваме да използвате 1Z Einszett Cockpit Premium, който почиства винил (изкуствена кожа) и го предпазва от избледняване и състаряване. Ако нанесете част от 1Z Einszett Lederpflege Leather Care върху част от седалката с винил, не се притеснявайте. Просто избършете третираното място.

Ако не сте сигурни за това, коя част е от естествена кожа, свържете се с вашия дилър или производителя на превозното средство.

Между другото, 1Z Einszett Cockpit Premium е безопасен, да се използва за почистване на кожени повърхности. Само имайте предвид, че не е в състояние да запечата напълно естествената кожа, така че ще е необходимо мястото след това да се третира с 1Z Einszett Lederpflege Leather Care.

1Z-Einszett-Lederpflege-Leather-Care-180x180

1Z Einszett Lederpflege е немски висококачествен препарат за условно почистване, предпазване, поддържа и запечатване на естествена кожа използвана в автомобилният интериор и салон, както и за тапицирана с кожа мека мебел. 1Z Lederpflege отстранява натрупаната мръсотия по кожата, която може да повреди кожата с течение на времето.

1z-einszett-cockpit-premium-500-180x180

1Z Einszett Cockpit Premium за почистване винил и всякакви ясни и цветни пластмасови фuитинги от автомобилният интериор, тапицерия, панелите на вратите, навигационни – аудио екрани, волана и педалите. Препарата е със свеж цитрусов аромат и оставя дълготрайно матово покритие!


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*