Премахване на сини дънкови петна от кожа


pochistvane-na-koja-s-einszett-plastic-reiniger-bulmotorsАко в автомобилът ви има кожени седалки със светъл цвят (т.е. бяло, бежово, жълто-кафяво) и носите сини дънки, след време ще установете, че кожата се оцветява в синьо.

Ето как можете да премахнете, сините петна от кожата оставени от вашите дънки. Между другото, това също работи на бели кожени маратонки оцветени от крачолите на дънките.

Какво ви е нужно:

  1. 1Z Einszett Plastik-Reiniger 
  2. 1Z Einszett Lederpflege – Leather Care
  3. 100% памучна кърпа 
  4. Ръчен апликатор
  5. Микрофибърна кърпа

Съвременните кожени салони в автомобилите имат специално покритие на повърхността. Ползата от този ясен завършек на кожата е, че намалява поддръжката и предпазва от увреждане самата кожа. Този тип покритие предпазва от ежедневното износване включително оцветяване.

ВНИМАНИЕ!

Автомобилът трябва да бъде в сянка и кожата да е хладна на допир. Не се опитвайте да почиствате кожа, която е гореща – може да възникне повреда!

Етап 1

Отстранете праха от кожата с влажна памучна кърпа. След това използвайте Plastik-Reiniger, тествайте цветоустойчивостта на кожата чрез впръскване върху скрита област. Според указанията върху етикета на продукта, не се допуска препарата да работи за повече от 3 ​​минути. Избършете повърхността с чиста, влажна кърпа. Ако няма отделяне на цвета по кърпата, пристъпете към почистване на кожената тапицерия.

Може да са необходими няколко приложения с препарата за почистване на кожа, ако петното е дълбоко или старо. След почистване с Plastik-Reiniger, задължително почистете с чиста, влажна кърпа. Изплакнете кърпата под чиста вода, ако е необходимо.

Етап 2

След отстраняване на петната, третирайте повърхността с Lederpflege – Leather Care. Това ще запечата повърхността и ще предпази кожата от изсъхване. Следвайте инструкциите посочени върху етикета на продукта. Нанесете с апликатор, изчакайте да попие и забършете кожата с микрофибърна кърпа. За да предотвратите по следваща поява на петна по коженият салон, просто третирайте кожата през определен период от време с 1Z Einszett Lederpflege – Leather Care. Този висококачествен немски препарат за естествена кожа е формулиран както да почиства, така и да запечата коженият салон.

Ако имате някакви въпроси, свържете се с нас!


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*