Xenum Nex10 ™ – доказана ефективност, икономичност и екология


Xenum Nex10 ™ е ново поколение дизелова добавка

Nex10 се основава на съвременната технология Xenum Nexgen ™. Доказано е, че каталитичната активност на цериевият окис е силно зависима от размера на частиците.

Изключителната технология Nexgen намалява размера на тези вредни твърди частици. За разлика от конвенционалните добавки Nex10 ™ е с активно действие през целия процес на горене, дори и след изгаряне на добавката за дизел.

Доказано е, че може да се извлече повече мощност от същото количество гориво. Натрупаните депозити в горивната камера, турбото и DPF филтърът за твърди частици се отстраняват. Nex10 ™ се използва и за почистване на системата за впръскване, и да се гарантира оптимална работа дори и при екстремни условия .

xenum-nex10-bulmotors

Намаляването на разхода на гориво е валидиран в полеви опити за дълъг период от време от голям автопарк. Резултатите са спестяване на над 5% гориво на 1300 превозни средства в продължение на 12 месеца!

Nex10 ™ доказа своето изпълнение, спестяване и неговото положително влияние върху екологията.

Продуктът е широко тестван, както от транспортни фирми в големи мащаби, така и при екстремни условия на състезателни автомобили в рали Дакар.

При независима обща оценка в условия на търговска експлоатация е наблюдаван по-нисък разход на гориво между 4 и 11%.

london-buss-xenum-nex10-bulmotorsКакто споменахме малко по горе полевото изпитване е проведено за период от дванадесет месеца от 1300 автобуса във Великобритания.

Наблюдавани са икономии на гориво по-големи от 5%. Съответно, технологията Nex10 ™ е широко разпространена от компанията във Великобритания.

Nex10 ™ е съвместим с всички стандартни дизелови горива и добавки за горива.

Повече информация за Xenum Nex10 ™


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*