Марки
 
Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Автомобилни добавки

Xenum - автомобилни добавки, смазочни добавки, почистващи добавки и подобрители за масло и гориво.

Добавките за автомобили на Xenum, са продукти за защита и възстановяване живота на частите на двигателя, скоростните кутии и други области при моторните превизни средства, при които отделните части имат триене. Продуктите на Xenum помагат при възстановяването на двигателя чрез създаване на защитен слой върху триещите се повърхности.

Xenum е лидер в индустрията и областта на моторните добавки, трансмисионните добавки и добавките за гориво, за автосервизно обслужване и автомобилно оборудване. Ние предлагаме цялата гама от добавки за двигатели, скоростни кутии, и горивни системи.

В онлайн магазина www.bulmotors.com, ще имате право на избор из между широката гама добавки на микро-керамична основа, карбон-графитна основа, минерална основа, приложени към добавките за маслото на двигателя, добавки за трансмисия, добавки за бензинови и дизелови горивни системи и задни диференциали.

Смазочните подобрителни материали използвани при добавките от Xenum, са произведени с най-модерната технология, като са проектирани специално за процеса на възстановяване на двигателя.

Ние предлагаме технологични добавки, за защита на двигатели, даващи икономия на гориво и защита на околната среда. Xenum предлага ново измерение при формулирането на трансмисионните и моторни добавки за намаляване триенето и износването при автомобилните части. 

Подредба по: