Марки
 
Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Интериор

Интериор

Грижата за интериора на вашият автомобил, в сравнение с грижата за екстериора се състои в употребата на някои специално предназначени продукти от професионален клас, които ще ви предложим. Вие ще трябва да се въоръжите с различни препарати с ясно предназначение, инструменти и трикове за поддръжка на изключителните повърхности, които са част от интериора на превозното средство. Има две основни сфери за грижа на авто интериора, а именно: почистване и защита.

Понякога продуктите предлагани на българският пазар се разминават като изпълняват (или, в някои случаи, твърдят, че изпълняват) двойно и тройно действие. Ако интериора на колата е неопетнен, добре поддържан, ние ще ви предложим препарати и инструменти, които да ви помогнат да постигнете добри резултати и поддържате автомобилният салон. Може би осъзнавате стойността и значението на защита за вашият авто интериор от щетите, нанесени главно от слънцето и мръсотията. Няма натрупана мръсотия, петна и захабявания, които да се противопоставят на професионалните препарати 1Z Einszett.

Тук в bulmotors.com има продукти за защита на авто кожа, салони от естествена кожа, винил, пластмаса, стъкло, килими и тапицерия, предпазвайки ги от замърсяване, петна, напукване и лющене. Едни добре защитни и почистващи препарати ще удължат живота на вашите вътрешни повърхности в превозното средство за неопределено и дълго време. Предлаганите от нас немски препарати 1Z Einszett за интериорно почистване и поддръжка на каучук, винил и кожа, добавят финалните щрихи на чист и защитен авто интериор. Когато се използват всички основни и специални стъпки за почистването вътрешността на колата с продукти от най-висок клас ще ви даде страхотен, почистен, запечатан и полиран интериор.

Подредба по: