Марки
 
Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Ксенон системи

Ксенон системи

Ксенон системи

В онлайн каталога на нашия магазин за Xenon могат лесно да бъдат намерени пълна гама от продукти като ксенон системи за автомобили и мотори, резервни крушки за ксенон, кабели за ксенон, фасонки за ксенон и др. резервни части за xenon с-ми. Предлаганите от нас модернизирани ксенонови комплекти за автомобили и мотоциклети са с най-ниските цени.

Нашите xenon комплекти са много добре направени и подплатени с високо качество на използваните материали в тях. Чрез ксеноновите комплекти за преоборудване, изходното осветяване на вашата кола може да се удвои в сравнение с конвенционалните халогенни лампи, заедно с по-ниска консумация на енергия. Качествената повишена мощност на светлина може да намали риска от произшествия на пътя.

Тъй като ксеноновите лампи произвеждат по-малко топлина в сравнение с конвенционалните халогенни лампи, ксенон комплекта може да се използва без проблеми при старите оригинални фарове. Поради това по-ниско топлоотдаване ксенон комплектите могат да се използват безопасно при пластмасови и стъклени фарове. Тези xenon системи за мотоциклети и автомобили се доставят готови за монтаж, така че веднага могат да бъдат инсталирани и пуснати в експлоатация.

Ксенон системите от BULMOTORS.COM, са с пълна гаранция без изискване за монтаж в сервиз. Това е голямо предимство за онлайн потребителите. При продажба на автомобила или мотоциклет ксенон системата може лесно да бъде премахната /демонтирана/.

Разгледайте и изберете xеnon на добра цена от нашият онлайн магазин сега!

Подредба по: