Марки
 
Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Ксенон мотори

Ксенон мотори

Ксенон системи за мотори

Ако търсите подобряване обхвата на видимост през нощта или искате да добавете нов облик на вашия мотоциклет, ксенон за мотори е точно това, което ви трябва! Тук, в BULMOTORS.COM, ние сме подбрали високо производителни HID Xenon комплекти за всеки мотоциклет, който можете да си представите. Ние ще ви предложим няколко възможности давайки ви правото за правилен избор!

Ние предлагаме HID ксенон комплекти за мотоциклети, които варират от 3000K до 12000k. Е, това е сериозна отговорност! Вие сами трябва да прецените и определите коя ще е хай-подходящата светлина допринасяйки за най-добрият вид на вашият мотор.

Ползата от ксенонови крушки при мотора, не е само добрият външен тунинг вид, а и повишаване на видимостта. Стандартните крушки за мотоциклетни фарове са известни с това, че изгарят с течение на времето, дори светлината става по жълта (не в добрия смисъл), преди те напълно да си отидат. Мотоциклетните ксенонови крушки издържат до 10 пъти по-дълго от традиционните халогенни крушки за мотори!

Ако искате нов вид и усещане за сигурна видимост когато пътувате нощем с вашия мотор, нашите ксенони за мотори са точно това, което ви трябва. Вие ще видите подобрено покритие на светлина върху пътя през нощта и забележим различен цвят във фара на мотора. Всички наши ксенон системи за мотори са лесни за инсталиране и идват с пълни инструкции за това как да се извърши добре монтажа. Ние имаме ксенон за всяка една марка и модел мотоциклет.

Купи xenon за мотор на ниска цена сега!