Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

DIESEL MULTI сървис1L

DIESEL MULTI сървис1L

Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 49.90лв.
Наличност: В наличност
Модел: diesel multi 1 / 5
Марка: XENUM
Средна оценка: Продуктът няма оценка


Възможности:
Опаковка:
Количество: Поръчайте

 

3-функционална добавка за повишаване на експлоатационните качества на стандартните дизелови и биодизелови горива.

Комплексен препарат за професионална употреба: специално предложение за хората,за които резултатите в работата зависят и от добрата работа на машините.

 

 

Използва се в три различни приложения, в различни концентрации, за следните цели:

 

1. Бързо активно прочистване, смазване и деемулгация на горивната и инжекционна система

 

2. Ежедневна употреба – поддръжка на чистотата, изправността и ефективността на горивоподаването в постоянната експлоатация

плюс подобряване на качествените показатели на нафтите

 

3. Трайно стабилизиране на горивата в резервоари и цистерни за запазване на качества и хомогенност при престои или съхранение

 

1. Бързо активно прочистване, смазване и деемулгация на горивната и инжекционна система, в реално време в процеса на експлоатация. Премахва нагари/отлагания и смазва помпи и инжектори, подобрява до правилно впръскването в цилиндрите и ефективността на горивото. За тази цел се смесва 1 литър препарат в 100 до 200 литра гориво.

Намалява димност, шум и вибрации на двигателите, реновира кондицията на помпи и дюзи, сепарира вода, дава cetane+. Възстановява мощността и динамиката.

 

2. Ежедневна употреба – поддръжка на чистотата, изправността и ефективността на горивоподаването в постоянната текуща експлоатация с подобряване на качествените показатели на нафтите; т.е. за ежедневна употреба след първоначално активно прочистване. За тази цел се прибавя към горивото в съотношение 1:1000, литър за тон. Намалява димност, шум и вибрации на двигателите, способства за икономии на гориво, действа против задръстване и износване на помпи и дюзи, сепарира вода и предотвратява корозии по системите, дава cetane+. Подобрява динамиката.

 

3. Трайно стабилизиране на горивата в резервоари и цистерни за запазване на качества и хомогенност при престои или съхранение*. Предотвратява процеси на разпад - седиментация, окисление, корозия. Смесва се за това си приложение 1 литър от препарата в 1 000 литра гориво(литър за тон).

При всеки един от горните начини на употреба Diesel Multi кондиционер винаги предотвратява/ намалява задръстванията на всмукателни системи (колектори, клапани и т.н.), оборудвани с ЕГР, а също и на компонентите в изпускателните трактове (турбини и DPF филтри). Подходящ и безопасен за всички видове дизелови 4-тактови двигатели, независимо от разлики векипировката.

* за експлоатация при особено ниски температури против желиране служи препаратът Xtreme WinterD

 

 

XENUM.POWER OF TECHNOLOGY.

Made in Belgium

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа! Забранява се публикуването на линкове и връзки!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

DIESEL MULTI сървис1L
Натиснете върху снимката за по-голям размер
DIESEL MULTI сървис1L
Натиснете върху снимката за по-голям размер