Марки
 
Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Xenum Intake Pro Cleaner - Спрей за почистване на EGR, дюзи, клапани, дросел,всмукателни колектори,дебитомери

Xenum Intake Pro Cleaner - Спрей за почистване на EGR, дюзи, клапани, дросел,всмукателни колектори,дебитомери

Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 25.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: xenum intake pro cleaner
Марка: XENUM
Средна оценка: 5 от възможни 5 звезди!


Възможности:
Опаковка :
Количество: Поръчайте

Позволява да се увеличи силата като ефективно почиства дюзите и карбураторите от натрупване на нагар.

Запазва ламбда сондата и каталитичните конвектори.

Освобождава иглата и клапата в карбуратора.

Почиства приемните пътища и клапаните, клапанните легла, сензорите и датчиците, както и горивната камера.

Приложения: Подходящ за бензинови двигатели. Може да се използва за почистване (премахване на нагара) на демонтиран EGR клапан

Инструкции за употреба:

При автомобили с инжектори: изкючете двигателя. Отворете капака на въздушния филтър. Впръскайте от спрея в смукателния канал. Запалете двигателя. Напръскайте от Intake Pro Cleaner върху повърхността на чистотата на клапата за въздух от двете страни.

1. Освободете достъп за директно впръскване на препарата, т.е. разкачете въздухопровода, подаващ въздуха, идващ от въздушния филтър – откъм инжекциона/карбуратора (вижте приложените снимки).

2. Запалете двигателя (желателно е да е загрял).

3. Необходимо е едновременно да се форсира двигателя до около 4000- 4500 оборота в минута и същевременно спрея да се впръсква директно в инжекциона/карбуратора, това трябва да се прави в продължение на 10-15 секунди.

4. Това, че двигателят може да започне да се дави или да прекъсва по време на третирането е нормално, резултат е от моменталното прочистване. Също и ако автомобила е с дебитомер на въздухопровода – целта е да задържите двигателя работещ в обороти само в рамките на споменатите 10-15 секунди, напълно достатъчни за еднократно третиране.

5. Естествено е през ауспуха да бъдат изхвърлени (освен димен пушек) всевъзможни други замърсявания, отстранени от двигателя при това третиране.
Същевременно при горивоподаващи системи без стъпкови мотори в резултат на „отпушването“ при третирането е възможно оборотите на празен ход да се покачат „от само себе си“.

6. При висока степен на замърсеност по пътя на въздуха през инжекциона/карбуратора, каналите, клапаните, горивните камери и т.н. може да се наложи процедурата да се повтори до пълното,осезаемо„изчистване“ работата на двигателя на ниски обороти и липсата на всякакви прекъсвания при форсиране.
Не пропускайте след третиране да скачите обратно въздухопровода.

7. Третирането е съвършено безопасно, извършва се само на бензинови двигатели. Желателно е да се извършва на всеки 1500 км, при качеството на някои от сегашните горива всеки път разликата ще се усеща.

А сега се насладете на удоволствието да подкарате автомобила си!

При автомобили с карбуратор: изключете двигателя. Извадете въздушния филтър и напръскайте с малко количество Intake Pro Cleaner  в карбуратора и външната повърхност. Запалете двигателя. Поставете пластмасовата шлауфка в тръбата. Напръскайте 1/3 от съдържанието на флакона на няколко етапа.

ВНИМАНИЕ: Избягвайте контакт при процедурата с боядисаните повърхности понеже може да се повредят.
Спазвайте строго препоръчваната доза.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа! Забранява се публикуването на линкове и връзки!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.