Марки
 
Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Добавки за двигател

Добавки за двигател

Добавки за масленна систенма на бензинови и дизелови двигатели

Голямото разнообразие от добавки за двигателно масло на пазара може да обърка дори и най-претенциозните автомобилисти. Въпреки, че е важно да се намери продукт, който да отговаря както на механичните, така и на бюджетните изисквания, изключително важно е за се избире надежден продукт, който ще донесе реални ползи на двигателя с вътрешно горене на вашият автомобил.

Конвенционалните добавки съдържат най-вече тефлон или полимер. Предлаганите добавки  за моторно масло в нашият онлайн магазин ви дават по широк спектър на личен избор. Всички добавки Xenum, са специфични и уникални със своят състав и свойства. Добавките за двигател на белгийската марка Xenum, включват в иновационната си структора елементи като микро-керамични и карбон-графитни частици.

Тези добавки увеличават смазочните и защитни качества на моторното масло, като по този начин се гарантира дълготрайната и безпроблемна работа на двигателя.  Направете правилният избор на подходящия вид добавки за вашият дизелов или бензинов автомобил сега!

Подредба по: