Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Защита на лични данни и общи условия

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ И ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които онлайн магазин BULMOTORS.COM предоставя услуги на своите потребители/клиенти. Тези условия обвързват всички потребители/клиенти. С натискане на бутона "Потвърдете поръчката", потребителя/клиента се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. 

2. Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на www.bulmotors.com, съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация.

3. Продуктите, които се намират на интернет страницата на BULMOTORS.COM не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия.

4. След кликане на бутона "Плащане на поръчката", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в количката на онлайн магазина. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен. 

5. BULMOTORS.COM си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица наш колега ще уведоми клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. 

6. С използването на сайта, вие се съгласявате да получавате информативни, реклмани, промоционални и не само SMS съобщения, както и по различни канали като Facebook Messenger, Viber, WhatsApp и др.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

  1. Чрез наложен платеж. Дължимата сума се плаща на куриера (Спиди или Еконт) при на получаване на стоката

ДОСТАВКА

Доставката на всяка поръчана стока от онлайн магазин BULMOTORS.COM се извършва чрез куриер (Спиди или Еконт) или друг доставчик. Цените, посочени на сайта не включват опаковане и транспортиране до клиента. Цената на доставката се определя от куриера (Спиди или Еконт).

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА: Онлайн магазин bulmotors.com предлага безплатна доставка за територията на страната при поръчки над 99.00 лв. (За безплатна доставка си запазваме правото на избор с кой куриер да изпратим поръчаната стока до офиса на куриерската фирма от където клиента ще може да си я получи). В останалите случаи клиента заплаща цената за доставка.

Срока за доставка е от 1 до 2 работни дни след потвърждаване на поръчката. Всички поръчки направени след 16 часа се обработват на следващият работен ден. Поръчките направени след 16 часа в петък, в събота и / или неделя се обработват в понеделник или в първия работен ден от седмицата.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.

Потребителя/клиента носи изцяло риска от повреждане или загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, BULMOTORS.COM се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. BULMOTORS.COM не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриера или друг доставчик.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на посочените телефони в нашият онлайн магазин. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ние не носим отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от BULMOTORS.COM са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката онлайн магазинът не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката потребителя/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА:  При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, BULMOTORS.COM се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед,

Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

ГАРАНЦИЯ

BULMOTORS.COM предлага гаранционен документ на своите клиенти за дадена закупена стока, ако такъв документ е осигурен от производителя на стоката. В документа са описани: адрес и телефон на оторизираните сервизи на закупената стока гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители гаранционен срок на закупената от клиента стока.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

BULMOTORS.COM  няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги. BULMOTORS.COM  има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени на сървъра на www.bulmotors.com.  

BULMOTORS.COM  има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на BULMOTORS.COM да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. BULMOTORS.COM не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез www.bulmotors.com.

BULMOTORS.COM  след получаване на плащането се задължава да прехвърли на потребителя/клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката).

BULMOTORS.COM  не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на BULMOTORS.COM във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за BULMOTORS.COM. BULMOTORS.COM не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за стоката.

BULMOTORS.COM има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.

Информацията по предходния член може да бъде използвана от BULMOTORS.COM, освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния e-mail адрес: office@bulmotors.com събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които BULMOTORS.COM ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави.

BULMOTORS.COM не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които BULMOTOR.COM  не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на BULMOTORS.COM.

BULMOTORS.COM има право да инсталира на компютрите на потребителите кукита (cookies). Кукитата представляват текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата върху твърдия диск на Потребителя и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която ползва и записва и други.

ЛИЧНИ ДАННИ

Уважаеми поттребители,Ние от BULMOTORS.COM винаги сме били отговорни по отношение на личните данни ,които ни предоставяте.

Благодарение на тях,ние можем да Ви предоставяме онази услуга,която очаквате от нас-поръчка и доставка на висококачествени масла и добавки,както и премиум авто козметика.

На 25 май 2018 година влиза в сила новият европейски регламент за защита на личните данни известен като GDPR(General Data Protection Regular)

За да спазим изискванията на този регламент ние актуализирахме нашата политика за лични данни.

Ние гарантираме на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. BULMOTORS.COM защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, BULMOTORS.COM  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

BULMOTORS.COM  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. BULMOTORS.COM е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

        ДОСТЪП ДО ЛИЧНИ ДАННИ,ПРОМЯНА И ЗАЛИЧАВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ                       ДОСТЪП   ДО ЛИЧНИ ДАННИ,ПРОМЯНА И ЗАЛИЧАВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ                                                      

По всяко време Вие може да видите данните във Вашата  регистрация като влезете в своя потребителски профил.

При промяна на адрес,телефонен номер или е-мейл адрес,Вие можете по всяко време да редактирате тези данни ,като влезете в своя потребителски профил.

Пълното заличаване на Вашата регистрация се извършва при поискване от Ваша страна ,изпратено на е-мейл:office@bulmotors.com

Сайтът си запазва правото във всеки един момент да откаже достъп и да анулира поръчка на потребител ,проявяващ некоректно поведение,зловредни действия спрямо Сайта или неговите партньори.

 

ИЗМЕНЕНИЯ

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от BULMOTORS.COM, което има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството. BULMOTORS.COM се задължава да уведоми Потребителя за промените в Общите условия, като на видно място в Интернет страницата си публикува съобщение за измененията им и даде достатъчен срок да се запознае с тях. В дадения срок, ако Потребителя не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях. В случай, че Потребителя заяви в дадения срок, че не е съгласен с промените, то BULMOTORS.COM  има право веднага да спре или прекрати предоставянето на услугите на Потребителя.

Поздрави,

Екипът на BULMOTORS.COM