Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

XENUM Nex10™ Добавка за дизелово гориво

XENUM Nex10™ Добавка за дизелово гориво

Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 65.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: nex10
Марка: XENUM
Средна оценка: 5 от възможни 5 звезди!


Възможности:
Опаковка :
Количество: Поръчайте

XENUM Nex10™ е ново поколение добавка за дизелово гориво, която се основава на технологията Nexgen™. Употребата на Nex10 при дизеловите моторни превозни средства гарантира изключително положителни резултати, касаещи правилната работа на двигателя и добрата поддръжка на цялата дизелова горивна система.

ПРЕДИМСТВА

За разлика от конвенционалните добавки, Nex10™ остава с активно действие както по време, така и след пълният процес на горене, дори след като са разтворени други добавки в горивото. При добавяне на по-голяма концентрация от препарата описана по-долу, могат да бъдат почистени замърсявания в горивната камера, както и цялата горивна система.

ДЕЙСТВИЕ

  • Nex10™ подобрява горенето, което увеличава ефективността. Това се изразява в по-голяма мощност и по-добра икономия на гориво.
  • Nex10™ осигурява предимства по отношение на околната среда. Подобреното горене автоматично води до по-ниски емисии на замърсяване като неизгорели въглеводороди, сажди и CO2.
  • Nex10™ премахва катализа от депозитите във вътрешността на двигателя. A чистият двигател е двигател, който функционира оптимално и по този начин осигурява по-голяма мощност и по-нисък разход.
  • Nex10™ също почиства инжекторите и цялата система.
  • Nex10™ генерира икономия на гориво (4-11%)

Освен това, може да се използва от всички видове и модификации превозни средства с дизелов двигател. Използването на Nex10™ няма никакво негативно влияние върху функционирането на маслото в двигателя.

ПРИЛОЖЕНИЕ 

Nex10™ е съвместим с всички стандартни дизелови горива, включително и техните добавки. Добавката е подходяща за всички дизелови двигатели, включително и най-новото поколение с директно впръскване DCI, CRD, TDI, JTD, HDI, с EGR, DPF и катализатор.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

За превантивна употреба: Смесете 1 литър с максимум 1000 литра дизелово гориво.

Освен използването на препарата за режим на поддръжка за чиста система, също можете да го използвате, за да почистите вече замърсена система. При това положение трябва да се увеличи концентрацията и се препоръчва да се използват 1 литър препарат на 100-200 литра дизелово гориво.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа! Забранява се публикуването на линкове и връзки!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.