XENUM Технологии


Технологии – XENUM

XENUM са сложни високотехнологични продукти, често с непознати функции на потребителите. Главният офис се намира в град Гент, в Белгия. XENUM се стремят да създават най-добрите продукти. Сътрудничат си с водещи лаборатории по целия свят, заедно с водещи експерти в своите области. Техническа химия – технологично настояще и бъдеще на XENUM.

CERFLON ® 

Cerflon е подсилена керамика PTFE (тефлон). Керамичните микро-частици (0.25 микрона) са въведени в структурата на PTFE. Това значително увеличава силата и общите смазочни и противоизносни качества на новия продукт. Частиците serflon се разтварят във висококачествено синтетично масло, което им пречи да се слепват. Ултра-малкият размер на частиците им позволява да преминават свободно през масленият филтър и маслените канали.

КЕРАМИЧНИ КОМПОЗИТИ

Boron Nitride (BN) particles 0,25µ

Керамичните частици или бор нитрид (BN) разтворени в маслото подобряват значително качеството на синтетичното моторно масло. Частиците са ултра-малък размер (0,25 микрона), което позволява безупречното им и безпроблемно преминаване през филтрите. Керамични добавки VX300 и VX500 използвани в двигателно масло намаляват триенето и износването на триещите се повърхности.

Те също така имат уникални високи температурни свойства с възможност да се поддържа ефективността на маслата и смазките при екстремни натоварвания. В резултат на това се увеличава енергията и се намалят вредните емисии, намалява се износването, особено при студен старт. Тези продукти са особено полезни, когато се работи при екстремни условия, включително и в областта на автомобилният спорт както и в промишлеността.

CARBON-GRAPHITE

Въглерод-графит технологията е разтвор на частици графит (0.95 микрона) в маслото. Графитното масло създава силен филм и на практика премахва прекият контакт на триещите се повърхности, като по този начин се намалява износването и подобрява смазването и хидродинамичностт.

Намалява се разхода на гориво и вредните емисии, повишава се мощността и се удължава живота на машините. Постига се по-лесен студен старт и се подобрява разсейването на топлина при всички видове двигатели с вътрешно горене.

ЕСТЕРНИ МАСЛА

Естерното масло е синтетично масло. За смазочни цели обикновено се използват три вида синтетика:

POLY ALPHA OLEFINS (PAO): най-популярните и широко използвани в синтетичните и полу синтетични масла. PAO имат много добра устойчивост на високи температури и ниска волатилност.

HYDRO CRACKE BASE (HC): всъщност не е синтетично масло, а минерално масло, което е хидро обработено, за да има синтетичено представяне. HC е добър лубрикант, но има по-висока волатилност от PAO.

ESTER: това е най-горното ниво в синтетиката: най-добрата смазка, която се използва като добавка за подобряване на резултатите от синтетиката PAO или други масла. Базовите масла Естер са драстично по-добри, но като цяло са много по-скъпи.

PETROL TECHNO CLEAN (PTC)

Препарат за бензиново гориво. Почиства цялата горивна система, когато се добавя към бензиновото гориво. По-чистата горивна система означава по-добра работа, по-малко разход на гориво, по-малко замърсяване и парникови газове.
Двигателят ще работи по-гладко.

DIESEL TECHNO CLEAN (DTC)

Препарат за дизелово гориво. Почиства цялата горивна система, когато се добави към дизелово гориво.

По-чиста горивна система означава по-добра работа, по-малко разход на гориво, по-малко замърсяване, по-малко вибрации, по-малко сажди и парникови газове.

Двигателят ще работи гладко и  безупречно.

Посети официалният сайт на XENUM – www.xenum.be


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*