Моторни масла XENUM


1_xenum_bulmotors

Моторното масло е крайно необходимо на двигателя и използването му е задължително за да функционира нормално вашето превозно средство.

Компактните и сложни съвременни двигатели, при които е увеличен максималният въртящ момент на коляновия вал, преминаването към по-високо октанов бензин и добавянето на други нововъведения са затегнали изискванията към свойствата на смазочните автомобилни материали.

Модерните и иновативни масла XENUM, са предназначени за съвременни технологии, отговарящи на най-новите изисквания. XENUM също така произвежда добавки за автомобилни масла, добавки за бензин, добавки за дизел. Добавките са синтетични химикали, които при добавянето им към смазочни материали и горива, подобряват показателите и характеристиките им.

Всички моторни масла могат да бъдат разделени на няколко основни групи – синтетични масла, полусинтетични масла и минерални масла.

Синтетичните моторни масла се препоръчва да се използват при нови превозни средства, състезателни, спортни и рали автомобили. Тяхната спецификация се базира на сложна технология, при която са използвани скъпи суровини и материали. Чрез използването на иновативни технологии тези моторни масла гарантират високо качество и са приложими при различни оперативни и температурни диапазони.

Полусинтетичните масла са произведени чрез смесване на минерални и синтетични масла. Тяхната употреба може да се приложи към по-широк кръг от двигатели с вътрешно горене.

Минералните моторни масла са зависими от свойствата на оригиналните масла. Съвременните технологии, използвани от XENUM позволяват на минералните масла да бъдат с високо ниво на качество, като могат да се използват без ограничения при всички видове бензинови и дизелови двигатели с изключение на тези, при които изискванията са описани в препоръките на автомобилният производител.

Определянето на пробега и времето за смяна на автомобилните масла зависи от вида двигател, при който се използват, техническо състояние на двигателя, условията на работа, качеството на горивото, вида моторно масло и някои други фактори. Същественият икономически ефект може да осигури чрез добавки за масло в съответствие с реалното състояние на смазочните материали. В този случай, когато се използват добавки XENUM, може да се намали и избегне изключителното повишено износване на двигателя, да се намали и подобри разхода на гориво и двигателно масло, което ще ви спести допълнителни разходи за ремонти и преждевременна подмяна на маслото и съответните консумативи като маслен филтър и други.


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*