Марки
 
Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Моторни масла

Моторни масла

Моторни масла за бензинови и дизелови двигатели

Маслото в двигателя е кръвта на вашия автомобил необходимо за неговият живот. Това е жизненоважен компонент на двигателната система, който смазва движещите се части и осигурява на автомобила дълъги и щастливи безаварийни километри. В зависимост от вида на маслото, което използвате, може да повлияе на икономията на колата и вредните емисии, така че е важно да използвате правилния вид моторно масло.

За разлика от кръвта на човека, моторните масла не се почистват самостоятелно. След кратък период от време ще започнат да се разграждат и става все по-мръсни и по-малко ефективни. Специалистите препоръчват, че трябва да смените маслото на двигателя след 8000 - 10000 километра. Твърде вероятно е маслото в системата да бъде допълвано през този период, ако двигателя има износвания или ако си падате по агресивното шофиране.

Желателно е да се проверява нивото на маслото в двигателя на всеки 1000 километра. Като водещ онлайн представител на моторни масла Xenum, BulMotors.com може да ви предложи богата гама от синтетични масла, полусинтетични масла, керамични масла, моторни масла с карбон-графитни частици и много други, задоволявайки нуждите на вашият автомобилен двигател за всеки тип превозно средство.

Подредба по:
Моторно масло Xenum Runner 10w40
xenum runner 10w40
21.10лв.