Марки
 
Количка
0 продукта
 
ОФЕРТА

HAPPY HOURS XENUM

 

Tornador Classic Z-010 Kit - Резервен комплект

Tornador Classic Z-010 Kit - Резервен комплект

Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 47.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: tornador gun kit
Средна оценка: Продуктът няма оценка


Количество: Поръчайте

Резервен комплект за Tornador Classic Z-010
       
Tornador Kit Gun заместител
Поддържайте Tornador Classic Z-010, пистолет за интериорно почистване на автомобили и му позволете да работи като нов!

Комплекта за подмяна Tornador Kit Gun ви дава възможност да се заменят износващите се части на вашия Tornador Classic Z-010, поддържайки неговото перфектно работно състояние. Комплектът включва една пластмасова /конусна/ фуния, един притегателен монтажен щуцер и силиконова шлауфка /тръбичка/ с пластмасови пръстени.

За да се определи дали е време да се замени пластмасовата фуния и тръбичката, започнете с оценка на съществуващият пластмасов конус и монтажна тръба. Когато във фунията са станали улеи, повече от 1/16 от инча, смъкнете конусната пластмасова фуния. След това изплакнете претеглената монтажна силиконова тръбичка и я сравнете с новата. Ако монтажната силиконова тръбичка е с здрави и ненаранени пластмасови пръстени, можете да не я сменяте. Но ако има неравномерно износване е необходимо монтажната силиконова тръбичка да се замени, за да не износи бързо новата пластмасова фуния.

ИНСТРУКЦИИ:

За да подмените монтаженият щуцер и силиконова шлауфка /тръбичка/ с пластмасовите пръстени, отстранете старият щуцер с помощта на 10 mm гаечен ключ. След отстраняване на старата тръба почистете вътрешната резба от остатъците от тефлонова лента и др. замърсители, преди да инсталирате новият щуцер. Внимавайте, когато поставяте тънката тръбичка за отвеждане на миещият препарат в силиконовата тръба. Не огъвайте или завъртайте. Затегнете монтажният щушер. След това инсталирайте пластмасовата фуния на вашият Торнадор Класик. Завъртете конусната пластмасова фуния, докато прилепне плътно, но не затягайте прекалено.


Забележка: Не се опитвайте да извадите или смените тънката вътрешна тръбичка за отвеждане на миещият препарат. Тя е трайно монтирана от завода.

Ремонтният комплект за Tornador Classic Z-010 не е съвместим с Tornador Black Z-020.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа! Забранява се публикуването на линкове и връзки!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.