XENUM в България


Съвременните Hi-Tech масла и смазочни материали за моторни превозни средства, като автомобили, микробуси, джипове, мотори, камиони и други в областта станаха достъпни за българските онлайн потребители!

Професионалистите избират масло XENUM!

Защо?

Купувате ли масло за автомобила си, независимо от неговият произход (от къде е или в кой завод се произвежда)?
За кои пазари е създадено?
Дали двигателното или трансмисионно масло е съобразено с най-новите изисквания?
Използвани ли са модерни иновативни технологии и най-новите разработки?

Изборът на качествено автомобилно масло е особено важен за българските крайни онлайн потребители. В интернет и дори в местни магазини за авто масла, могат да бъдат открити много фалшификати и масла с ниско качество. Честно казано, лошите масла могат да причинят необратими проблеми и в най-добрият случай скъпи ремонти през студените зими и горещи лета. Автомобилните масла XENUM, ще ви дадат възможността за безпроблемна работа на автомобила през зимата при температури дори под -32ºC и лятото над 42ºC.

Ето защо професионалистите препоръчват автомобилни масла XENUM!

1. Всяко масло за автомобили от едноименната марка е създадено от професионалисти за професионалисти. Инженерите в XENUM имат богат опит в създаването на масла, като си сътрудничат с екипи във Формула 1 за създаването на сложни високотехнологични Hi-Tech смазочни материали. XENUM се стремят да създадат най-добрите продукти, като си сътрудничат с водещи лаборатории по целия свят, заедно с водещи експерти в конкретните области. Производството на техническа химия може да ви въведе в настоящото технологично бъдеще.

2. Безкомпромисно високо качество. Производството на масла XENUM се извършва в ултрамодерна фабрика, където са задължително тествани за спазване на лабораторните характеристики и автомобилни изисквания. За производството на масла са избрани само най-добрите съставки и добавки. Иновативната компания обръща сериозно внимание на всички предложения и идеи, и ако могат да подобрят продукта, те го правят без колебание. Затова непрестанно призовават своите конкуренти.

3. Най-съвременни технологии и високотехнологични продукти. Напредналата високо-технологична компания Xenum е създадена от група ентусиасти. Като специалист в областта на високотехнологичните смазочни материали, микро-керамичните синтетични моторни масла поставят XENUM на първо място в света. За високите постижения допринася и технологията с широко приложение на въглероден графит (карбон-графит). За производството си XENUM използват специални синтетични масла и добавки.

4. Най-високи потребителски свойства, ниско износване на двигателя, икономия на гориво, увеличени интервали за смяна на моторното масло постоянна защита. За всичко това допринасят иновативни и модерни технологии, които могат да удължат живота на двигателя, да намалят капиталовите разходи за ремонта, за повишаване на ефективността и подобряване на интервалите за смяна на маслото на двигателя на превозното средство. По този начин, според най-авторитетната немска проверяваща организация TUV, използването на добавки с микро-керамични частици XENUM позволяват да се намали триенето на частите с 41%.

Синтетичните микро-керамични масла XENUM се препоръчват горещо за спортни и тунинговани автомобили.

Гамата на XENUM препокрива всички автомобилни спецификации и предлага на своите потребители продукти за всяка една марка и модел автомобил.


Коментирай

Blue Captcha Image
Refresh

*